• Waarom een digitale beroepsorganisatie?
  Omdat het past in deze tijd. U gaat deel uitmaken van een nieuw digitaal platform.
  Wij vinden dat de traditionele beroepsorganisaties voor accountants-, (salaris)administratiekantoren en belastingadvieskantoren met hoge lidmaatschapskosten niet meer van deze tijd zijn.
  En wegen voor uw kantoor de lidmaatschapskosten wel op tegen de dienstenpakketten die door deze organisaties aan u worden geleverd?
  Misschien, maar uw cliënten verwachten van u iets anders, namelijk een waarborg voor een hoog kennisniveau.

 • U slaat drie vliegen in één klap
  Als u lid wordt van BelastingRaadgevers, de eerste digitale beroepsorganisatie voor accountants-, (salaris)administratiekantoren en belastingadvieskantoren, slaat u drie vliegen in één klap.
  1. BelastingRaadgevers heeft zeer scherpe lidmaatschapstarieven omdat een digitale beroepsorganisatie niet het overgrote deel van de lidmaatschapsgelden hoeft af te boeken op vaak veel te dure organisatiekosten.
  2. BelastingRaadgevers koopt hoogwaardige producten collectief in waardoor de prijs laag blijft voor haar leden.
  3. BelastingRaadgevers geeft een keurmerk af. Dat staat garant voor een kwalitatief hoogwaardig ondersteunend dienstenpakket waaronder Fiscanet / CAOnet.

 • BelastingRaadgevers is een snel groeiende digitale beroepsorganisatie.
  Hieruit blijkt dat er vanuit de markt behoefte is aan een innovatieve beroepsorganisatie.
  BelastingRaadgevers past als eerste en enige beroepsorganisatie in Nederland in dit moderne digitale tijdperk. Alles gaat digitaal en cliëntennieuwsbrieven kunt u als fraai opgemaakt pdf-bestand naar uw cliënten sturen.

 • Is een lidmaatschap van BelastingRaadgevers echt veel goedkoper dan een lidmaatschap van andere beroepsorganisaties?

  Ja zeker!

  De kosten bedragen het eerste jaar 450 euro of 37,50 euro per maand (exclusief BTW).
  Daarna betaalt u 600 euro per jaar / 50 euro per maand (exclusief BTW).
  U krijgt de mogelijkheid om in maandelijkse termijnen te betalen, zonder extra kosten. Wel vragen wij u hiervoor een doorlopende machtiging tot automatische incasso te ondertekenen.

  Voor € 50 per maand is uw informatievoorziening helemaal op orde: Fiscanet, CAOnet, gratis cliëntennieuwsbrieven en nog veel meer. Download hier de 14 voordelen van een lidmaatschap van BelastingRaadgevers.

Wie, wat en waarom?

De digitale beroepsorganisatie BelastingRaadgevers is opgericht naar een idee van Felix Peppelenbosch (Fiscanet).

De oprichting van BelastingRaadgevers komt voort uit een groeiende behoefte naar kwalitatief hoogwaardige en praktische diensten bij advieskantoren tegen een scherpe prijs. Veel advieskantoren ervaren het dienstenpakket van hun brancheorganisatie als te mager of zij vinden de bestaande contributie te hoog. Bovendien vinden zij de jaarlijkse controles die vanuit de beroepsorganisatie plaatsvindt te tijdrovend en onnodig", zegt Peppelenbosch. “Het is daarom tijd voor een adequaat digitaal alternatief voor deze hardwerkende beroepsgroep.”