Nieuwe beroepsorganisatie BelastingRaadgevers maakt vliegende start

screenshot

Er is in stilte een aantal maanden aan de weg getimmerd, maar inmiddels hebben ruim 180 accountants- en (salaris)administratiekantoren zich aangesloten bij BelastingRaadgevers, de nieuwe digitale beroepsorganisatie voor de vele accountants- en (salaris)administratiekantoren die ons land kent.

Onder het motto: de succesvolle switch naar een professioneel advieskantoor wordt aan deze kantoren een scherp geprijsd professioneel dienstenpakket aangeboden zoals dagelijks fiscaal nieuws, toegang tot een CAO-database, een pensioenhelpdesk, fiscale praktijkmemo's, fiscale spreekuren, eerste klas software van Pro Management, belangenbehartiging en een effectief landelijk en regionaal advertentiebeleid.

Kantoren betalen voor hun lidmaatschap en het dienstenpakket van BelastingRaadgevers een contributie die de laagste is van Nederland. Dat kan omdat BelastingRaadgevers een digitale beroepsorganisatie is zonder dure overheadkosten.
Bovendien kunnen geïnteresseerde kantoren gratis en vrijblijvend 4 weken lang kennis maken met het Wijze Raad pakket van BelastingRaadgevers.

De oprichting van BelastingRaadgevers komt voort uit een groeiende behoefte naar kwalitatief hoogwaardige en praktische diensten bij advieskantoren tegen een scherpe prijs. "Veel advieskantoren ervaren het dienstenpakket van hun brancheorganisatie als te mager of zij vinden de bestaande contributie te hoog. Bovendien vinden zij de jaarlijkse controles die vanuit de beroepsorganisatie plaatsvindt te tijdrovend en onnodig", zegt Peppelenbosch. “Het is daarom tijd voor een adequaat digitaal alternatief voor deze hardwerkende beroepsgroep.”

Partners van BelastingRaadgevers:

  • Pro Management Software
  • Aegon Adfis
  • Fiscanet
  • CAOnet